Entry Building, Nathan Phillips Square, Phase 3

Architect of Record: PLANT Architect Inc. in joint venture with Perkins + Will

Renovation of an existing building to including full accessibility, re-cladding the exterior, interior renovation, and elevator modernization. The building provides primary public entrance and exit from the 4-storey below grade parking structure at City Hall. Finishes include Eramosa limestone cladding, IPE wood cladding, and fritted-glass curtain wall.

From 2009-2014 Vis acted as a project architect at Perkins + Will Architects, Toronto. Working with an associate and design principal, Vis managed a team within the office from design development through contract documents. Scope included a Concession stand, Theatre building, Information Kiosk and Restaurant buildings. Vis managed the contract administration of the Concession Building (realized 2010) and the Theatre Building (realized 2012), and Queen St Forecourt entry building (realized 2014). He brings this experience to Praxis Office.

photos: Steven Evans